Off  trade

Med op til 3.500 demoer på års basis, er Eventure Booking en af landets førende indenfor levende markedsføring. Vi afvikler demoer og samplings for nogle af landet største brands og derfor er Eventure Booking den foretrukne, når mange af de store brands skal vælge sin faste samarbejdspartner.  

Vi afvikler store sampling events for både Coca Cola, Carlsberg, ORKLA, Toms, MILD Kosmetik, Ferrero og mange flere, i hele landet. Derfor har vi den rette ekspertise til at sørge for at dine produkter bliver brandet på den helt rigtige måde overfor forbrugerne. 

Booking system?

Med vores unikke bookingsystem, kan du til enhver tid logge ind som kunde og oprette fremtidige demoer eller events. 

Så snart du har modtaget en bekræftelse, går vi i gang med at matche de helt rigtige profiler til dit arrangement, hvor du har mulighed for at følge med i booking processen frem til afviklingen.

I systemet kan du til enhver tid holde øje med hvor mange demoer der er blevet booket, hvilke kampagner der skal afvikles samt holde et total 

Eventure Bookings unikke fly case løsning skaber ekstra synlighed i butikkerne og sikre alle kunder en effektiv og fleksibel løsning, hvor du som kunde, selv kan designe jeres unikke branding.