Klar på EVENTURE BOOKING

Eventure booking er totalleverandør af både små og store events. Vi kan være med lige fra idefasen til selve eksekvering af et event.

Over 2.000 arrangementer

Med mere end 16 års erfaring og over 2.000 arrangementer afviklet, er I som virksomhed, garanteret en professionel tilgang, unikke kreative ideer og en innovative tilgang som matcher jeres krav og målsætning.

Vi er et full-service eventfirma som arbejder engageret og målrettet med at skabe resultater for vores kunder 

  • Vi er et full-service eventfirma. Det vil sige, at vi leverer samtlige ydelser i forbindelse med events af alle slags. Gennem årene har vi produceret krævende events, og vi siger ikke nej til en udfordring. Intet er for småt eller stort, uanset opgaven er EVENTURE BOOKING  kendt for sit store engagement. arbejder engageret og målrettet med at skabe resultater for vores kunder i form af øget brand-awareness, synlighed og mersalg. 

Vi eksekverer over 2.000 arrangementer årligt, og vi håndterer op til 250 arrangementer på samme tid. Vi dækker hele Danmark, Skandinavien (storbyer) og Tyskland (grænseområder) samt diverse travel-points. Vi har mere end 450 smilende, dedikerede og servicemindede brand ambassadører, som glæder sig til at møde jeres gæster og kunder.

Sikkert forløb

Vi skaber det rette  moment for jeres målgruppe med levende markedsføring, hvor vi møder forbrugerne i øjenhøjde. Vi sørger for den personlige og unikke oplevelse, der tilfredsstiller forbrugerens sanser, og hvor dit produkt bliver præsenteret positivt. Jeres brand er i fokus. Vi skaber goodwill for jer, der ønsker mersalg, større brand awareness og øget ”share of mind” på jeres brand. 

Vi sikrer et professionelt og gennemtænkt forløb fra tilrettelægning til evaluering. I har altid samme erfarne kontaktperson, som giver jer værdifuld sparring hele vejen i forløbet, og som sørger for, at ingen detaljer bliver overset. Vi gør os umage i alle led, er med i hver detalje og ser alle opgaver som et nyt eventyr. Derfor har vi også tætte og langvarige relationer med vores kunder, som altid mærker vores store engagement.

Vi sørger for, at vores arbejde er effektivt og målbart. Vi har grundigt tilpasset  og udviklet vores it- og bookingsystem, hvor I kan følge jeres bookinger. Via jeres eget log-in til bookingsystemet, kan I løbende følge salgstal, lagerstatus og se kunders og gæsters feedback. 

Det er afgørende for os at måle på succesen af det arbejde, vi udfører. Vi stiller os selv disse spørgsmål hver gang, vi er ude: ”hvordan performer vi bedst for kunden?”, ”hvornår er eventet en succes?” og ”hvornår ved vi, at vi har skabt værdi for jer?”.